Aktuelt

Se alle artikler

Finn forhandler

Kontakt oss

Gjøco as
6639 Torvikbukt
Telefon: 71 29 17 00
E-mail: office@gjoco.no

          

Finn Produkter

 • Akryl Fasademaling

  Akryl Fasademaling

  Gjøco Akryl fasademaling er en silkematt, diffusjonsåpen akrylmaling for utvendig bruk. Den inneholder filmbeskyttende sopphindrende middel og har god værbestandighet. Malingen er spesielt egnet for mur, betong, puss, eternit (ikke super/flat-eternit), m.m. Egner seg ikke til bruk på kaldmur og frittstående mur.

  Nyhet
 • Herregård Exclusive Oljedekkbeis

  Herregård Exclusi...

  Herregård Exclusive Oljedekkbeis er en slitesterk, værbestandig og tiksotrop oljedekkbeis basert på høyverdige alkyder. Anvendes på utvendig treverk og gir en avdempet trestruktur. Den er spesielt godt egnet for værutsatte steder, og er gir god  beskyttelse mot falming og nedmatting. Herregård Exclusive Oljedekkbeis inneholder filmbeskyttende sopphindrende middel. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. Herregård Exclusive Oljedekkbeis anvendes på nytt og grunnet treverk, tidligere beiset eller malt utvendig høvlet eller uhøvlet treverk.

  Nyhet
 • Herregård Exclusive Oljemaling

  Herregård Exclusi...


  Herregård Exclusive Oljemaling er en slitesterk og værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Den er spesielt godt egnet for værutsatte steder, og er gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Herregård Exclusive Oljemaling inneholder filmbeskyttende sopphindrende middel. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. Herregård Exclusive anvendes på nytt og grunnet treverk, tidligere beiset eller malt utvendig høvlet eller uhøvlet treverk.

  Nyhet
 • Herregård Exclusive Tjærebeis

  Herregård Exclusi...

  Herregård Exclusive Tjærebeis er en høykvalitets beis for utendørs bruk. Den gir en transparent og fin glød til treverket. Herregård Exclusive Tjærebeis består av værbestandige alkyder og tjære. Den inneholder UV-stabilisatorer og transparente pigmenter som øker bestandigheten mot sollys og værpåvirkning. Tjærebeisen har et høyt tørrstoffinnhold som gir en vannavvisende og slitesterk overflate som motvirker oppsprekking av overflaten. Inneholder filmkonserverende midler mot svertesopp. Benyttes på nytt ubehandlet, impregnert eller tidligere beiset utendørs treverk som hytter, tømmerbygninger, stabbur og hus.

  Nyhet
 • Herregård Maximal

  Herregård Maximal


  Herregård Maximal er en emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar alkyd. Inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp. Herregård Maximal er en slitesterk og glansstabil høykvalitetsmaling som gir treverket god beskyttelse mot værpåvirkning og sollysets nedbryting. Herregård Maximal kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Nytt eller bart treverk må først behandles med 2 strøk Gjøco Oljegrunning.

  Nyhet
 • Herregård Supermax

  Herregård Supermax

  Sikkerhetsdatablad
  Teknisk datablad
  FDV

  Herregård Supermax er en akrylforsterket vanntynnbar oljemaling til utendørs bruk. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft nordisk klima. Herregård Supermax har gode tørkegenskaper som gir muligheter for 2 strøk på en dag. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger.  Herregård Supermax kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Kan også benyttes som toppstrøk på primet metall og plast som brukes på bygninger. 

  Nyhet
 • Herregård Terrassebeis

  Herregård Terrass...


  Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar beis med sopp- og algehindrende middel. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Herregård Terrassebeis brukes utvendig på terrasser og hagemøbler. Kan brukes på trykkimpregnert materiale, og både gammelt og nytt treverk.

  Nyhet
 • Kraftvask

  Kraftvask

  Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til utvendige husflater. Brukes på utvendige husflater til fjerning av fett, smuss og sopp før ommaling. Gjøco Kraftvask virker lett matterende på malingsfilmen og er derfor velegnet å bruke før ommaling.

  NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Virker etsende på glass - vinduer tildekkes eller skylles straks rene.

  Nyhet
 • Oljebeis

  Oljebeis

  Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

  Nyhet
 • Oljegrunning

  Oljegrunning


  Gjøco Oljegrunning er en lett tiksotrop grunning for utvendig treverk og er basert på penetrerende alkyder og oljer. Inneholder sopphindrende midler mot råte og overflatesopp. Gjøco Oljegrunning er ideell for grunning av utvendig treverk av gran og furu, både nytt og værslitt.

  Nyhet
 • Terrasserens

  Terrasserens

  Gjøco Terrasserens er et sterkt, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel treolje, smuss og forurensning. Gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Brukes på terrasser og hagemøbler. Må ikke brukes på edeltre. Unngå at Gjøco Terrasserens kommer i kontakt med malte flater, aluminium og glass. Eventuelt søl spyles bort med rent vann.

  Nyhet