Aktuelt

Se alle artikler

Finn forhandler

Kontakt oss

Gjøco as
6639 Torvikbukt
Telefon: 71 29 17 00
E-mail: office@gjoco.no

          

Finn Produkter

 • Bliss 10

  Bliss 10

  Sikkerhetsdatablad
  Teknisk datablad
  FDV

  Gjøco Bliss 10 er en helsevennlig, løsemiddelfri, vanntynnbar, akryl dispersjonsmaling til innendørs bruk. Gjøco Bliss 10 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund. Gjøco Bliss 10 har minimal malingslukt og emisjon under påføring og tørking. Brukes til mellom- og toppstrøk i tørre rom på panel, bygningsplater, de fleste typer tapet, puss, betong, glassfibervev, miljøstrie og tidligere malte flater. 


   

  Nyhet
 • Fashion 15

  Fashion 15

  Fashion 15 er en vanntynnbar luktsvak oljemaling for innendørs bruk. Har gode påføringsegenskaper og gir en slitesterk og elegant finish. Benyttes til mellom- og toppstrøk på panel, MDF, dører, vinduer, karmer, listverk og innredninger.

  Nyhet
 • Fashion 40

  Fashion 40


  Fashion 40 er en vanntynnbar oljemaling for innendørs bruk. Har gode påføringsegenskaper og god utflyt. Benyttes til mellom- og toppstrøk på dører, vinduer, karmer, listverk, innredninger og på trepaneler på vegger og i tak.

  Nyhet
 • Fashion 80

  Fashion 80


  Fashion 80 er en helblank vanntynnbar oljemaling for innendørs bruk. Har gode påføringsegenskaper og god utflyt. Benyttes til toppstrøk på dører, vinduer, karmer, listverk, innredninger og på trepaneler og andre flater på vegger og i tak hvor det ønskes en helblank overflate.

  Nyhet
 • Gulv 40 Vanntynnbar

  Gulv 40 Vanntynnbar

   

  Gulv 40 vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd.
  Malingen har gode påføringsegenskaper, god utflyt og er meget slitesterk. Benyttes på innendørs tregulv og gammel betong. Kan også benyttes utendørs på gamle betonggulv. Må ikke benyttes på ny betong eller på fuktige flater.
  Nyhet
 • Sperregrunn

  Sperregrunn

  Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f eks sot, nikotin og andre fargestoffer. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m.m.  Bør ikke brukes på ny betong.

  Nyhet